Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



10.12.12 . 9:18 pm
Entah.

Life kita sama macam. Sepasang burung sedang asyik "lepak" atas dahan even dahan tue otw nak reput anytime boleh down. Tapi dahan tue still boleh jew nak bertahan kalau setakat 'sepasang' burung tue yang stay kat situ.
Tapi comfirm burung yang lain syokk jugak nak "lepak" sekali an tanpa ambil tahu condition sebenar dahan yang separuh mati tue.  Datangnya burung lain. Terus dahan tue kreiiookkk jatuh ! Apa jadi ? Terbang la jauh terpisah 'sepasang' burung tadi. Retak relationship diorang. 
Arhhh sama la macam manusia pom .
nota sikit. Maaf semua, aku dah memang boring gila nie. Tangan rajin nak menulis. Tapi otak tak bergeliga nak tulis apa. Nie yang merepek ntah pape. Soli soli, salam


Lapuk | Baharu