Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



11.9.12 . 11:13 pm
SEPULUH SEPTEMBER.

Assalamualaikum .

andai saja > entry ini ditulis dan diupdatekan pada 10.09.2012
peace yooo !

nothing special today .
aku rasa . 
antara hari yang bad .
start i woke up from sleep .
sampai . skunk (malam) 

kenapa ?
dah second time sebenarnya .
aku bangun pukul 7 pagi .
nak ke sekolah .
yang first masa puasa .

terkejut tengok jam .
dah set time semua sebelum tidur .
tapi tue la .
sape suruh buat ringtone alarm tue lagu best sangat .
kang dah kena . 
hurmmm .

dan . semalam .
ma dah pesan .
"esok pegi sekolah tak yah kejutkan . ma penat . nak rehat"
habis duit poket ?

dalam keadaan kelam kabut nak siap siap ke sekolah .
mandi . iron baju . siap siap . ambil fone . kunci . buka gate . terus pegi .
7.20 pagi turun dari rumah .
dari rumah nak sampai ke sekolah tue memakan masa 30 minit !
so ? cikgu comfirm comfirm . 
tercegat kat pagar tepat jam 7.30 .
takkan la dalam 10 minit je kot ! kan .
dalam kedaan berwaspada drive . 
jalan pepgi memang jemm !
time pegi kerja .


look ! rasa nak rejam jew trafic light nie  !!!
aku sampai terus tukar kaler . 
memang takde perasaan ! *memang pm kan .* 
lantak ! tengah takut ! .
terbayang bayang rotan cikgu noraini ! grrr
tetiba terfikir !
kenapa harus hri ini !
aku nak mulakan hari ini dengan segalanya okey !
takde cacat celanya . wlaupun sikit .
tapi kenapa .... demmm

7.50 sampai kat sekolah . 
parking sesuka hati jew !
nak cepat . dan memang parking limit time tue .
full .
kat pagar . cikgu ntah nama apa . 
tengok je start aku turun kete .
sampai aku sampai kat dia .
then dia tanya .
"kenapa lambat?"
spontan aku jawab .
"tayar pancit"
glupp .
"dah sape yang repair ?"
uncle saya . kebetulan dekat ngan umah dia"
"owh . k"
fuuuhhh ! lega .
tapi ingtkan leps tulis nama .
dah terus boleh masuk kelas .
rupa rupanya . ada dua orang lagi cikgu yang jaga .
untuk betul betul lepas .
time tue . ada sorang laki . kena rrotannn !
erm . tiba turn aku pula .
tak sempat aku nak cakap .
cikgu yang tadi dah cakap . sebab kenapa aku lambat .
so , aku kena teruskan cheating !
sorry cikgu . *comfirm eko aku tak dapat nak melekat dalam kepala .*
macam macam diorang tanya .
memang diorng caya habis la story rekaan tue .
dan . pepagi lagi . dah borak borak sakan ngan cikgu semua .
then . pengawas yang jaga . 
takde nampak muka marah cikgu ke apa .
diorang tanya sal aku . haha .
*femes plak rasanya*
budk budak yang duk tengok kat beranda .
mungkin pelik .
'kenapa budak datang lambat tue tak kena marah or rotan .kenapa siap sakan berborak bagai . sambil gelak gelak .' 
well .

balik umah . online .
terkejut .
wish dah macam aku dah betul kawin ngan dia pulak dah .
tapi hati suka . ada jugak yang tahu annivesary aku .
cewahhh .

100909 - 100912

ikutkan hati . nak kasi besauuu lagi . hihi 

Alhamdullilah . 
gaduh baik . gaduh baik .
dah 3 tahun .
rasa macam semalam .
aku kapel ngan dia .

MUHAMMAD
AMZAR HAKIM
BIN
SHAMSUDIN .
&
WAHIDA AMALIN 
BINTI
CHE MOHD NOOR.

sedih juga sebenarnya .
sebab . tak dapat nak jumpa .
dia busy !
last jumpa .
8 sept .
kira tue date kitaorang .
menggantikan hari ini :(
keluar negeri untuk date hari tue .
hehe
negeri tempat penyu bertelur .
teka sendiri , k
satu je masalah hari tue .
fon aku betri 0 !
dia . tak bawak fon . 
so ! no picture . no photo . no snaping .
:'(
urgghhhh .




this is a memories of our 3 years of marriage,ops ! i mean couple .
hehe



form 3 .
gambar pertama .
dia yang simpn .
yang aku pom ada lagi la .
tapi tak la sampai
buruk macam tue . hermm
lebih baik dari tak simpan langsung kan .
tinggal tue je gambar . 
semua gambar yang save dalam komputer time tue .
takde .
sebab di format . lol



form 4 .
zaman . start nak edit edit pic .
haha . tengok siap . ada love love bagai .
oke . tue . tak cukup matang sangat
bab edit edit .
masih mentah lagi time tue bab bab edit edit nie semua .
tapi still sweet la . huhu

next . bawah bawah nie . pic random . malas nak susun !


lepas exam . 


lepas ambil result !


hari terakhir SPM !


lepas exam lagi . 
milo dinasor :)


form 5 . 
kat kelas aku .


tangga block form 5 
hoho . 


menyelamat dunia !
hakhak


form 5 .
depan kelas dia !


graduation day !


form 5 
bersihkan kelas :(
too many memories ~



jamuan akhir tahun !


efter exam :)


jamuan akhir tahun . form 5


form 5 .


alola . 


boring . 


hikkk hokk . webcam story !


my ustaz .


your ustazah .


after exammm .


after exam ~


dah . tue je picture . 
cukup la . sekadar menghiasi sekitar kawsan blog nie .

bad news aku untuk hari ini .
malam . start 10pm smpai 11pm .
entah benda apa aku telan . 
mybbkn aku keracunan makanan .

oleh yang demi kian juga .
aku tak dapat nak terus continue update blog .
terpaksa stop . then rehat .
macam mana boleh tetiba kapel ngan dia ? dan menyebabkan sesetengah pihak boleh terkejut . :)) the story begins bila mamat poyo nie sedikit gatal or lebih detail we can call as gelenya . dan bila hormon dalam badan dia mula nak mengorak langkah untuk terus maju lagi . dia mintak no fon member aku ntah ng sape . then sempat saling texting . time tue aku duk ostel . i think bukan sorang . lebih rasanya . aku pulak . time tue . boleh di katakan boring bcoz i just been broken heart :'( setelah menerima runggutan dari member . katanya mamat poyo nie siap texting bagai . kalau sorang je tak pew . nie tak . ada la dalam 2 3 orang jugak . aku memang tak kenal sangat ngan dia . wlaupun kami berjiran kelas . hanya tahu nama . that's all ! disebabkan dia memang sah tak tahu number aku . member member yang lain . suruh aku try try text dia . kira menyamar la jugak . aku buat jew . dah boring kan . tmbah pula . baru je lepas broken heart bagai hehe. aku tak ingat dah aku menyamar sbgai apa . selama mana pom . tak ingat juga . hehe . dan akhirnya aku mengaku jugak . hari hari mesej mesej mesej . dan smpai lah satu hati tue (100909) dia ajak aku kapel . time tue aku tengah landing . sebab penat puasa kan .  terkejut juga la . tapi aku andaikan itu satu joke je . aku terima . dan memang aku takde secubit feeling pom kat dia . takde . aku dah plan . aku just nak suka suka . dan tak lebih dari tue . sayang kat ex lebih lagi kan . aku teruskan je . tak mengharapkan ianya akan lebih lagi . dan aku tak nampak sejauh mana kisah aku ngan dia . dan aku pom tak tahu . sejak bila timbul perasaan yang terlebih lebihhh macam skunk nie . tetiba je kan . done



Lapuk | Baharu