Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



20.8.12 . 1:21 am
what we call RAYA . satu

salam lebaran 
saudara saudari sekalian alam . 
apa khabar ?
best tak raya untuk 1 syawal nie ?

kalau tanya empunya gadis blog nie .
a'a best sesangat !
raya ngan family !! tersayang .
sehariannnnn . 
lepak sesama .
paling best petang tadi .
semua macam tak pernah kenal erti kenyang .
makan tak henti henti .
tapi nasi kerabu yang di nantikan .
semua tak sabar menunggu nasi kerabu siap kat umah tok ayah and nenek tadi .
sambil lepak .
nasi kerabu . kesukaan kitaorang .
mak cik mak cik aku yang buatkan .
aku tolong tengokkan nasi tue siap masak 
dengan pinggan . hehe



berkaftan ! dah lama idam nak pakai kaftan . 
satu lagi idam nak pakai jubah ! *bila la*


(",)


akhirnya . dapat juga pakai jubah. hehe .
baju kedua untuk hari pertama raya .
terbang khas dari mekah .
walaupon dato saizo tak balik lagi .
dia kirim kat kawan dia yang dah balik . hehe
winnnkkk . dapat buat raya . 
malam raya jubah nie baru sampai . 


lawa tak . kitkit


in blue kaftan . 
extra 4 inci kat bawah .
megah pula rasa . hehe


along.


angah.


teh.


chik.


adik a.k.a kak sue .


kakak.


adik a.k.a mira.



ma // ayah .



semua menonton aksi ini . 
sambil tergelak gelak . haha



abang long . (anak sedara pling nakal)


danish / amisha / damia


mama and adik adik kecik .


sibling .


snap !

syokkk habis . satu hari ngan family . 
semua berkumpul umah atok . 
pok pek pok pek . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


wajib . 1 syawal . jumpa 
:))
walaupon . dalam instagram . dalam fb dalam twitter . dalam tumblr . dah upload pic nie . nak jugak upload lagi . nie kan diary alam maya kita . hehe . pssfftttt . mana pegi budak takde baju raya ? haha . tipu 


Lapuk | Baharu