Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



8.8.12 . 12:52 am
tajuk yang payah !

e'eleh nge ngada . tak de la sesusah mana pom tajuknyer .
nak kasi kontroversi sikit . lalala

cerita apa pulak yang nak share nie .
jap erkk nak refresshhhhh balikk .

.
.
bukan cerita pegi holiday di island ke apa .
cuma cerita puaskan nafsu !!

pompuan suka puaskan nafsu dengan sakan bershopping .kan kan kan
aku pom gitu jugak .
nak raya kan .
so macam macam nak !



muka penat lepas menghabiskan duit .



before nak jalan .
selesaikan apa yang patut .


menunggu sesuatu .


lepak kat sini pom tak kesahhh .


bajet lebih minah nie .

arh . malas nak cerita kemana pegi .
buat apa .
beli apa .
semua korang dah rasai .
gunakan minda byangkan sendiri . huahuah *menyampah*


berbuka umah nuyu . sebab penat nak balik 
tmbahan lewat .

ingtkan lepas hantar tirah . terus boleh balik . tapi ada la sepasang sahabat baik nie *sorang tue my sayang.hehe (mejar anak sudin)*. nak pegi balik ke universiti tapi hujan . so, laptop dalam bag tu mybe basah . diorang mintak tolom hantrkan ke sana . nasib baik kitaorang baik hati gila gila . dalam hujan lebat gitu . sanggup menolong . kesian kat member kan . nanti rosak laptop . nak belajor pom susah . habis duit baiki laptop pulak kan . dengan kadar yang perlahan bawak kete . sebab diorang sambil bawak motor sambil main air !! follow aja . sesampainya ke destinasi dalam pukul 9 . sempat di ajak minum . tapi lewat tambah cuaca yang tak mengizinkan . kitaorang mintak gerak .  last last ending masa nak kasi bag tue . aku bad mood ! sebab sakit hati . sbb baru tertgk gmbr yang di kasi oleh si sakit hati yang sorang lagi . nasib baik dia kasi tahu . kalau tak sampai bila aku tak tahu . say bye bye pom tak ! apa pom tak . kasi bag dengan muka mencuka mcam cuka . blahhhh la . dia ada jugak tnya kenapa . aku tak cakap pape . duk diam . macam si bisu . biarkan dia tahu sendiri . malas nak layan . malam tue aku biarkan mesejnya tanpa berbalas . callnya tak terangkat . selesai 


Lapuk | Baharu