Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



11.8.12 . 5:04 pm
bukan dating larhhh .

tajuk yang sakaii .
ouch !

saja nak post pic . hehe
layann.


he is my boo !
what boo ?
bodoh ?
 *evil laugh*
he is mine . done


kat mana la si minah sewel ngan mamat sengel nie date yew .
sesape yang kenal . memang akan kenal .
rumah adnin !
lepas class cadang memang nak jumpa adnin .
sebab dia balik ! 
konon aku dah otw pegi umah adnin .
padahal class tak habis lagi .
tak sampai 5 minit aku n the geng sampai
mamat tue sampai .
kalau aku tak tipu sunat .
aku rasa . mau 30 minit .
baru dia kat depan mata .
sebenarnya dia nak ambil aku tapi aku pegi class ng kereta sorong .
so,nak tinggal mana kereta sorong tue .
kesimpulan . pergi suku suku .
tapi ikutkan hati nak pegi ngan dia je .
ermm .


spontan dari nuyu . erhh .
yang belakang
sure tak tahu 
kecuali lepas dia baca entry nie .
yela . paper segala galanya kan .
dalam paper tue ada kesah aku kan .
paper tue ibart menatap muka aku kan .
pepar tue lah peneman kau kan . 
paper tue la kasi kau cinta kan .
paper tue juga la yang kasi kau kasih sayang kan .
PAPER TUE BAGI INFO PENTING JUGA TAU !!
owh . oke !
di ampunkan.


selesai dah sesi membaca ngko ?
sengetttt .


pape pom ! 
i love you b .
*wekkkkk*


Lapuk | Baharu