Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



7.7.12 . 3:12 pm
crazy love story .


sorry my dear blog . tak sempat = tak ada masa nak 
"buang masa" kat sini . 


busy jew memanjang dear .
banyak kerja nak buat .
pergi sana 
pergi sini . eh


saya banyak habiskan masa
dengan fone . ermm .


adui . saya dah tak de idea .
macam mana nak pujuk awak .


erm . macam mana erk .
haah . saya kasi awak cupcake ngan camera tue erk .
okey?


i'm still macam dulu oke .


masih sentiasa sayang kamu !


masih nak story morry . sorry erk . hehe .
nice . 
aku jadi gila macam nie . sebab terlalu rindu kan blog aku yang comel dan cute nie . mana taknye . otak sampai pening nak buat tue buat nie . tanpa dari sesiapa yang ajarkan . semua usaha sendiri . yeahh . love you babe .


Lapuk | Baharu