Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



7.5.12 . 11:09 am
Schedule.

Assalamualaikum y'all .

sekelip mata .
semua jadi kan .
itu la kehidupan .
bertubi/tubi yang jadi dalam hidup
adalah satu hikmat .

tak mau cakap banyak/banyak .
oke !
semalam 6 MAY 2012.
dalam kol 3 .
my mum ajak g kb .
cari tupperware for wedding kak long .
nak kasi kat para tetamu .

pukul 4 sampai .
kakak aku si nana . 
dah tunggu kat kedai tue .
so, aku and ma pusing/pusing area hospital perdana .
sebab kedai tue 
belakang hospital .

time ma kau nak u turn . 
sebab ma aku tak tahu tue jalan . sehala .
so nak u turn la .
semua clear .
kereta tak ada .
my mum pun drive .
dummm !
di sebabkan budak yang bawah umur tue 
bawak motor laju .
tak sempat dia nak break .
merempuh kereta kiteorang .
nasib baik kena bakul hilux jew .
kalau kena pintu .
macam mana ?
syukur .
dan budak tue takde pape .
just luka/luka kecil .
motor dia tak teruk sangat .
kedua/dua belah pihak salah .

kakak aku and future husband dia 
cepat/cepat datang .

kejadian berlaku betul/betul depan 
hospital perdana,kb
so,nurse kat situ 
pegi untuk memberi bantuan .
dan budak itu di bawa masuk 
ke hospital
nak check . 
mana la tahu fizikal jew oke
dalam k.o .

selesai bayar bil rawatan dia .
my mum , gtox , nana dan bapa budak tue
berbincang .
belah dia pom kira nak selesai dengan cara yan mudah .
and my mum pom macam tue jugak .
so , selesai sudah .
kalau ada pape . my mum suruh dia call jew .



"kita selalu pesan kat anak/anak,bawak kereta elok/elok, kita bawak pom leka . haha" - ma



 gtox and pak cik wahid . ayah kepada budak tue


ma selalu g kb dengan driver .. cecehh .
ayah or bapa sedara aku la .
ala .. dah benda nak jadi .
semua boleh jadi kan
so, harga tupperware tue pom .
double triple mahalnya .
hehe .


"datang nak dapat untung,rugi yang dapat" - dato saizo a.k.a gtox



tue yang kemek .
hari nie ma dah nak g baiki .

lepas selesai solat kat masjid muhammadi .
dan gtox sempat jumpa sultan kelantan
yang super ohssemm habis !
makan/makan and balik .


rumah dah jadi gudang tupperware !!
1oo8 biji semuanya .
ma kata tak cukup . 
masih mahu di tambah .
sebab undangan dalam 1000 lebih .
kad jemputan pun masih tak cukup .
baru ada 1000 .
500 keping lagi .
pakej percuma dari butik pengantin tue .
atas/atas pakej yang kita ambil .
memang best .
harga pun berpatutan .
orangnya muda .
tapi sayang dah kahwin .
hehe.



Lapuk | Baharu