Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



1.4.12 . 10:47 pm
Bifday boy.

Assalamualaikum..
hari ini .. 1 APRIL ~ bifday boyfie kawan aku FARAH WAHEEDA .. boyfie dia kawan aku jugak CONEN a.k.a ARIFF AUDAH.
malam 1 APRIL  .. aku dapat satu mcg dari TIRAH .. katenye esok nak sambut bifday boy tue , aku dalam dua lagi .. nak pegi kew tak .. 
****
aku join jugak, sambil/sambil nak jumpa member/member aku yang lain .. 
...

...
yang boy mata sepet nie .. bifday dia .. tepi tue makwe dia .. semua surprice nie .. dia yang buat .. aku ? tak pernah buat .. huahua .. orang yang buat kat aku .. jeng jeng jeng.
yang ternganga tue .. sorry .. tak sengaja k .. hehe
...
...
happy dapat CUPCAKE .. huhu .. C untuk CYG .. haha
...

...
sama .. terpesong ng kecomelan CUPCAKE !!
...

...
kebetulan .. yang hujung tue .. date kat sini jugak .. terjoinn sama .. 
...
semua pic juz untuk sentapan blog aku jew,snap bodoh/bodoh aja ! yang lagi cun ada .. cuma malas nak bluttoh,malas nak amik lam fb .. yeahhh semua aku malas .. p/s ~ aku balik pening kepala sampai skunk,dek pantulan cahaya uv.. hak3


Lapuk | Baharu