Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



10.3.12 . 6:12 pm
RELATIONSHIP

Assalamualaikum semua semuanya !! apa khabar ? dah lama aku tak update kat site aku nieh ~ kebanyakkan entry semua aku join contest ngan GA !! memang aku tengah giler ngan contest and GA tue semua .. banyak yang aku join .. takde apa nak buat so aku join jela . . enjoy jugak .. start aku join ke hari ini .. masih belum ada yang tamat lagi .. waaaa !! tak sabar rasanya nak tengok .. samaada aki menang or tak .. samada aku bertuah or tak .. mintak/mintak sangkut la satu dua tiga empat bla bla bla .. hehe .. dan sekarang beralih kew title sebenarnya ..
...
+
+
+
+
+
+
+
+
+
semalam 09 march 2012 ke lata belatan .. ai tue lata tembakah .. di daerah yang sama .. tapi tempat yang berlainan ~ cantik jugak tempatnya .. untuk apa aku ke sana ?
...
...
nak ke GUNUNG TEBU la .. korang tengok berape meter ? adoiii .. 9 jam tau nak naik ke atas .. penat penat ..
...
owh !! budak pom ikut jgk tau ~ hehe
...
haha .. juz kidding .. tak sampai pom atas puncak gunung tebu tue .. juz nak bawak bebudak mandi jela .. sebab ma nak tunaikan janjinya kepada misha ..
...
duyung/duyung kesayangan aku !!
...
okey ~ tue jew yang mandi manda ai tue .. sebab aku ingtkan nak ke swimming pool kat d'kolam tue .. ma aku kata nak kew kolam .. rupa/rupanyer nak ke kolam nie .. huhu .. tak pew la lain kali jela .. hehe .. tapi airnya sejuk betull !!
..
nie je gambor yang aku sempat snap .. xde yang nak snap/snap picca aku .. sedih sedih .. sob sob sob ..
...
siap semua mandi manda ngan makan keropok .. ke otw balik singgah makan satay !! orang kate satay di JABI sedap .. pendapat aku .. okey .. boley tahan .. dan baru aku tahu di JABI femes ngan satay .. kebanyakkan restoran satay yang banyak .. wow ! satu maklumat yang news bagi aku .. huhu
...


Lapuk | Baharu