Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



17.3.12 . 11:41 pm
Options

options ?? okey .. hari nie hari options .. hehe //
suasana berubah kejap yer ..
check in ke Penang ~
...
*
*
*
*
*
*
wow !! meja 4 di sambungkan .. sebab kiteorang ramai giler terjah ke kedai pak long .. dan buat macam kedai sendiri *memang pom* hehe .. nak tambah ?? nak buang ?? yeahh .. teruskan .. no problem .. cecehh .. apa yang ramai giler nie ?? sbenarnya .. sedara mara belah ayah aku datang jejalan .. so,ma tak masak pape pom .. tue yang makan kat sini *d'fresh ikan bakar,kok lanas* semua tue muka bebudak penang .. lepas bercuti dari pulau perhentian ..
*
okey .. masa kat kedai .. aku suapkan ramadhan makanan .. then .. scroll ke bawah please !!
+
+
+
eh eh eh .. *kencing kew* .. no no no .. salah !! ramadhan yang tumpahkan air .. !! nasib baik air kosong aje ~ huh .. tapi .. 80% saham aku jatuh time tue .. sebab bebudak penag tue semua tengok .. mana taknya .. aku terjerit lepas air tue tumpah .. dan semua mata tertumpu pada aku !! @#$%^&* .. sangat/sangat memalukan !! dan diorang ketawakan aku !! hahaha .. well .. aku buat jugak sedikit joke .. not bad .. tambahan pula .. rezeki aku melimpah ruah .. huhu .. nape nape ?? antie/antie cun yang owsem habis tue .. kasi $$$$$ .. sape tak nak .. kan ?? kan ?? dan berpisahan la kiteorang dalam tawa .. selepas aku buat raja lawak .. boleh di katakan aku heroin la time tue .. salam jew .. tengok baju aku yang basah itu ..
...
itu dia ramadhan !! tangkap tangkap ~ sebabkan dia saya berjaya memegang watak utama time tue .. tenz .. hehe .. kat tingkap tue aku sidai cardi aku yang basah itu ..
dan .. aku tak tahu plak ma akan ke kenduri bertandang sedara dia .. so .. tak de hal la kan .. jeans and tshirt plus bawal .. relex jew .. huhu
...
*
muka boring lam kete !! konon nak guna jalan baru .. ambik .. jalan jauh jugak .. huhu ..
...
*
serta bebudak pom macam aku .. triple boring !!
...
*
diorang relex sambil borak/borak ..
...
*

kakak yang alim .. kalah aku !! mak cik aku yang bju kaler purple .. bju merah suaminya .. bapak sedara aku .. and .. full kaler putih .. dari spek ke kasut .. tok sedara .. muda tue .. hencem plus .. tapi syg dah kawin .. apasal ma datang lewat !! lau tak kompem dapat jumpa tok sedara aku yang lagi lagi hencem .. adoiii adoii .. uncle muda miss you .. haha .. lupa lupa .. yang full kaler putih tue namanya WAN ..
...
stop dah ?? oh !! tidak tidak .. sampai umah .. relex jap .. then kew p.p .. ambik kak long aku .. baru sampai ..
...
oke .. baru boleh sudahi .. stop!
pen ... at


Lapuk | Baharu