Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



15.3.12 . 10:43 am
Oh My GOD !!!

Assalamualaikum..
TIDAKKKKKK !! tak puas lagi nak tanam anggur/anggur kat umah .. lagi BEBERAPE HARI result SPM 2011 nak kuar !! tipu lau aku kate hati nie tak berkencang laju bila dengar sal result !! yela ~ result tue penentu masa depan aku .. dah banyak kali aku mimpikan sal result !! baik O buruk?? hanya diri aku dan TUHAN saja yang tahu .. *mimpikan tak boley di ceritakan,, even baik 0 buruk// simpan dalam hati 0 ceritakan pada seseorang yang teguh imannya* ..
skunk ~macam/macam dah aku pikir kan saat ketibaan hari itu .. tecer aku kate .. tak kesah result kiteorang macam mana sekalipom.. lepas amik result ex student 5 US 2011 harus berkumpul ngan tecer !! tecer kate itu kejayaan kita bersama so, kite kena harunginya bersama .. *lebih kurang la * sweet kan tecer !! love you ! ~ aku berdoa kepadaMU ya ALLAH semoga semua kawan-kawanku dan semua pelajar SMK.KAMIL mendapat keputusan yang cemerlang SPM 2011 !! .. AMIN AMIN AMIN .. semoga kami mendapat kejayaan di dunia dan akhirat .. // aku nak entrykan sal result nie seminggu sebelum result kuar .. sebab aku takut nanti mood aku hilang .. huhu .. dek debaran hati ..
Wassalam.


Lapuk | Baharu