Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



11.3.12 . 2:16 pm
Berbaloi ~ puas hati !!

...
see .. semua dah baru kan mai GADIEYSKEEYDAL site ..huhu .. ceria jew kan .. pink + blue .. tak terniat pom nak tukar blogskin baru nie .. ntah nape tetiba tertarik ng blogskin nie .. then terus tukar .. lepas tue terjumpa juga background nie .. nampak macam lawa jew... try/try nak test // tpi hati dah melekat .. huhu .. sejak bila la plak suka blue nie .. kalau takde kaler pink tue .. kompem aku tak pilih background nie .. dalam masa 2 jam aku siapkan blog aku nie .. biasa la budak baru belajar .. tapi dalam hati masih merindu blog yang lama nie ...
...
...
tak sempat nak print screen yang dulu .. nasib baik ada yang nie .. dapat juga dijadikan kenangan .. huhu .. macam tue la dulu blog pink aku .. comel kan .. siap ada cupcake cute lagi ..
...
lepas tue aku tukar header lain ,. sebab header nie ada pic ladiey ngan cupcake !!cun kan .. sesuai ngan blog aku tue ..
...
bye bye !!
+
+
+
+
+
+
selamat datang GADIESKEEYDAL yang baru !!
ntah berape lama plak yang nie dapat bertahan .. lau aku rajin or terdetik hati nak tukar .. aku tukar la .. blog aku takkan secomel ini dan seceria ini kalau takde blogskin yang cunn habis dan .. background serta header yang lawa tue .. nak tahu sape yang empuyanya ?? juz tengok kat credit .. aku dah creditkan semuanya ..
salam ~
...


Lapuk | Baharu