Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



9.2.12 . 7:32 pm
TRENNN TRENNN // DAY :: 06.02.2012

...
Monig2 dah bangun > HARI NIE AKU TEST JPJ !!! > sampai jew daftar amik nom giliran yang dah d tetapkan .. .> tak la lama sangat > sesi 2 kena buat bahagian II dulu > adoi ~ aku kandas la .. dapat kereta yang lain sikit tambah pula berdebar punya pasal > korang2 kat luar sana > lau nak test papew pom buang gabra tue jauh2 > buang tepi dulu .. nasib baik bahagian III aku lulus !! dah la dapat jalan c 17/20 .. okey la 2, ada yang tak oke .. mr.jpj tue .. ya Allah ! pasang radio kuat betul .. nasib baik aku dah terbiasa drive sambil dengar radio lau tak gugup juga, terganggu juga lau tak biasa ngan keadaan macaam tue,tapi tak elok la macam tue kan,dah tahu nie test tak payah la pasang radio kuat2 sangat ..tak sesuai dengan keadaan la derr, lpas2 time dia tanya aku apa2 susah nak dengar tau, dengar gitu2 jew larh .. > insyallah 13/2/12 aku akan test untuk bahagian II .. mintak2 kali nie aku lulus la yew .. amin amin amin ~ oke .. nuyue,adilah,kak syira,bunga,kak na dan aku .. student pok kue yang test hari tue .. nuyue,adilah bernasib baik lulus kesemuanya ,, kak syira dan bunga ulangan diorang pom lulus jugak .. aku dan kak na(salina) tak bernasib baik .. kak na gagal kesemuanya .. kecian dia dah la 18/2 nie dia dah nak ke sabah .. study kat sana .. lau balik pom mybe bulan depan .. // time minum2 sambil tungga bunga siap test .. aku , kak syira dan mok ku .. sempat borak2 kat kantin .. macam2 kiteorang borakkan .. sal cerita2 bez kat tv skunk .. mendengar cerita sedih mok ku .. sebak juga aku mendengarnya .. time balik pula singgah kat gerai ,, aku ngan kak syira turun juga .. sangkut la 2 3 jenis makanan .. huhu .. kebetulan mok ku nak beli something untuk anaknya .. sedih juga saat nak berpisah ngan kak syira .. sempat mintak nama FB dia .. huhu .. dia pom dh tengah study juga skunk 18/2 nie dah nak ke johor .. nak buat macam mana time kew litar dok borak2 ngan dia .. macam2 yang d borakkan hilang rasa boring time menunggu giliran .. begitu juga dengan kak yah(rokiah) .. kakak2 nie yang sudi berbual ngan kami .. bunga dia pemdiam sikit , dia berbangsa siam .. taktahu sangat sal dia .. // salam.
...


Lapuk | Baharu