Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



23.2.12 . 8:39 am
♛ PONEY ♛

macam biasa .. title yang tiada kaitannya ngan stories aku nie .. hehe
...
semalam tak sempat nak update updote entry baru .. penat giler sihhh .. apa yang sampai penat giler tue ?? pepagi lagi aku dah bangun hantar bebudak ke tadika > kat umah pula mai little sista deman ... makan taknak .. yang dia tahu mintak susu aja .. adoi,,nasib baek ubat dia makan .. petang tue pula ambik bebudak > then,ke klinik besut beli ubat deman bebudak yang dah kehabisan .. > beli susu diorang lar .. adoi/adoi .. dah macam mak budak ..
yang paling aku takut !!! drive sesorang pulak tue .. and first time isi minyak sesorang !! haha .. sedikit kekok dengan situasi itu .. *not bad*
...


Lapuk | Baharu