Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



2.2.12 . 8:34 pm
ONE IN BLA BLA BLA

asal title macam 2 pula ? nie sebab .. tak thu nak kasi title apa yang sesuai coz banyak nak story .. hihi .. biasa la ini blog gua !! suka ati gua la nak update pape pom !! gua punya pasal .. lau tak suker silakan out terus .. oke ??
. juz layan jew pic yang d snap/snap nie .. . . . kekok tak ? haha .. aku tak suke manual and lam litar kelajuan terhad !! stakat gear satu jew untuk student .. slow macam cimut tau .. dan semua kena kawal !! adoi .. . . tine nuyue drive plak .. cikgu kami baek hati lepaskan kami berdua ! hehe . . ala ala ala .. wanie malu/malu plak dah .. mirah maintain .. . . sempat tau kami pose .. . . sweet kan kapel dua orang nie .. aku .. susah .. dia kat sana aku kat sini ~ . . >>> *kak lom aku nie bising tau !! dia kononnya nak jadi pengedar la kat aku and kakak aku yang sorang lagi .. dia tanya nak tak berbisness ~ dia gtau kat bangi ada member dia ada kedai tudung gitu .. boley ambik borong .. lepas tue dekat rumah dia ada kedai murah tau boleh borong kat klang .. so, sebab tue menawarkan pelbagai kemudahan .. kakak aku yang stdy kt johor dia kate taknak la .. tak sempat pulak nak study .. nanti buzy berbisness plak .. bagi aku plak .. tak suka berbisness lau dah ramai orang buat .. lau jual yang jarang orang jual oke jugak .. gerenti puas hati .. takpew la .. kasi peluang org lain jew la .. hihi .. #.. bodohkan ~ peluang depan mata .. tapi lau tak jalan buat apa kan .. # *teringat time form 5 ~ d skol ada pertandingan .. hias kelas lawa/lawa then menang !! .. time duk fikir nak hias kelas .. teacher bagi cadangan .. kiteorang gtau 'tak boleh teacher .. nanti class lain cakap kite tiru diorang plak ' .. teacher gtau 'buat apa nak fikir macam tue .. semua benda boleh tiru , bukan pape pom' .. sejak dari tue .. aku pom fikir .. btol jugak kata teacher tue .. ala .. tak kesah la lau 'tiru meniru' tue .. aku rasa tue normal jew .. contoh yang baek kite 'tiru' .. skunk nie pom lau pompuan berfesyen saling tiru meniru jugak kan .. now ! sape nak tiru kew atau ditiru kew .. pedulikan la .. itu normal jew .. lau taknak kasi tiru simpan leklok erk .. biar diri sendiri jew yang tahu ..


Lapuk | Baharu