Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



22.2.12 . 12:44 am
♛ not BAD ♛

. . .
*muka penat kew?*
^_^
oke tue .. rambut bru ..lepas cutting ai 2 .. sedikit pendek .. :(( // dah berape malam aku tidur lewat .. sebab nak try2 blogskin tue .. dengan usaha dan bantuan blog/blog sekeliling .. syukur ~ menjadi la jugak .. untuk blog kedua aku tue .. >> memang tak lari dari PINK !! trimass .. kepada blog/blog yang buat tutor tue .. respect ar diorang tak kedekut ilmu .. hehe .. satu persatu yg buat tutor aku tengok dan pelajari .. ada jugak rasa putus asa sebab pening ngan code yang ntah pape .. aku tolak tepi .. dah hasil yang berbaloi .. !! *omwork tak la serjin nie*
***


Lapuk | Baharu