Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



18.2.12 . 9:09 pm
♛ NEW poST FOR today ♛

tired tired tired tired !!
title untuk diri aku hari ini ~
...
oke ~ pagi tadi aku ada suh sorang gadis nie .. make up sikit blog aku .. if korang tengok ada cupcake cute kat atas tue .. then cursor yang awesom nie .. dia yang buatkan .. yawww ~
cepat betul dia make up .. hehe,, suker sangat !!
.
tenz wanie !!!
.
aktiviti aku hari ini >> leave grup/grup yang ntah pape kat fb >> tukar bacground twitter * pink * >> my mum dah suh beli P tampal kat cermin kereta,lepas dia tahu lesen aku dah siap >> tue jew yang aku perasan .. >> mau bobok dulu ah .. nite allzz


Lapuk | Baharu