Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



11.2.12 . 10:46 pm
MYLAUNCH - TRIP

TIRED !!! sesuai sangat untuk di labelkan hari ini ..
last minutes buat plan ..
firstly > nak ke la hot spring !!
tahu tak kat mana ?? ala .. jertih tue jew .. dah masuk terengganu punya tanah ~
***
sesampai je kat kolam air panas itu ..
RAMAI ~ terpancul perkataan itu dushhh keluar .. golongan ibu/ibu bapak/bapak nenek/nenek datuk/datuk .. muda mudi dan kanak/kanak .. aha ! semua cukup pakej ada ..
PANAS !!! ~ dapat dirasakan larh .. macam mana makcik/makcik pakcik/pakcik dapat tahan ? owh ! macam tue .. kene tahan lama/lama then kite dah rase okey la ..
hishhh .. macam tak pernah jew ke hot spring .. dulu pernah pergi hot spring kat perak .. lama lar jugak ..
^^^
LATA TEMBAKAH ~ lokasi kedua !! nie pom tanpa dirancang .. dari hot spring ke lata .. tak la jauh sangat .. dan !! kami 3 beradik *nana/ila/aku* buat kerja gila .. duduk je belakang hilux putih itu .. sampaikan tuala gue terbang jatuh .. u-turn balik lar .. huhu,, adoi , sakit bontot tau,jalan banyak rosak .. kat lata kononnya nak naik sampai tingkat atas ^ .. tapi kepenatan ,, sekerat jalan sahaja .. okey la ..
~~~
.
samapi kat lata snap picca !! muka belum puas nak main air .. !!
.
.
hot spring's face
.
.
.
nie kat hot spring .. level bawah .. lepas kepanasan di atas sinun ~ huahua
lagak macam budak tadika ... time aku duk happy/happy mandi manda kat level bebudak nie sambil main bola angry bird.. tetiba ada sorang budak girl .. dia gtau abang yang pakai baju ada jalur hijau tue nak ngorat aku .. * i think budak tue maybe adiknya or kezen dia kot ..* lelaki itu sebenarnya mandi manda di level yang sama kiteorng mandi tadi .. budak girl tadi gtau lagi "dia saje main bola kat bawah coz nak usha nom fon akak" amboi .. kecik/kecik dah pandai kan .. aku gtau jew kat budak tue .. kena tanya abah akak dan mama akak dulu .. dan ABAH serta MAMA itu ku tujukan kepada nana and gtox yang kebetulan tengah santai duduk d bangku .. haha ..
sory la der yang dah ada skunk nie pom dah tak tahu nak letak sayang tue kat mana .. huahua ..
coz i'm remember u dear .. i tak layan sesape .. okey !!


Lapuk | Baharu