Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



19.2.12 . 6:30 pm
♛ miNAT or SUKA .. ♛

. . .
diorang bukan artis yang femes macam artis/artis laen .. tapi diorang ramai peminat tau .. kebanyakkannya dari facebook or blog .. skunk kan dah ramai yang femes melalui cara nie ..
. . .
. . .
akak EYKA DE APPLE .. kenal lam facebook .. ntah macam mana boley kenal ngan akak nie lepas tengok picca dia .. waaa ~ comel cecangat larh .. dia student salah sebuah universiti di malaysia .. model sambilan rasenyer .. hehe ~ akak mintak jangan marah erk entry sal akak dan curi picca tue sikit ,. hehe .. akak nie dia memang jaga la FB dia .. dia takkan frenz memana orang yang mutual frenz kurang dari 10 sebab takut hacker kot .. sesetengah tue ada buat page .. tapi dia takde pom .. FB dia pom private .. sempat juga add akak nie sebelum dah full,asenyer taun lepas .. hehe
. . .
SECOND nie pulak .. orangnyer pom comel dan cute larh .. hehe .. nak tahu sape ? klik aje ~
tue blog dia ..bawah nie pula ..
. . .
mungkin diorang nie kecik macam aku tak .. sebab tue aku minat kat diorang .. hehe
***


Lapuk | Baharu