Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



23.2.12 . 9:00 am
♛ miNAT or SUKA #2 ♛

lagi akak cute yang kecik/kecik macam aku !!!
...
...
ramai jugak erk yang aku minat .. even dorang bukan artis !! hehe .. apa menariknya akak nie ?? aku pom tak tahu .. tapi aku suke tengok cara dia berpakaian !! cara dia ambil gambar!! dan aku suka tengok dia belit/belit shawl yang pelbagai tue .. jarang dapat tengok .. dia belit macam mana pom .. kecutetan dia still ada !! lam video nie dia yang pakai shawl kaler maroon !! best giler suara dia .. kenal dia taun lepas lagi .. dan taun nie baru dapat dengar suara dia .. dan ~ 25 feb nie .. dia akan bukak butik !! aku ada menerima event dia .. tapi jauh sangat .. kat shah alam !! apa-apa pom good luck akak erk ..
...


Lapuk | Baharu