Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



16.1.12 . 10:45 pm
this what I want !!

apa yang aku nak ?? tak la best sangat pom .. tapi tue yang aku nak sebenarnya .. macam nie .. hary nie aku rasa memang full sangat ngan aktiviti yg berfaedah !! pagi bangun awal/awal .. hantar budak/budak .. kew p.p , ada kerja sikit .. beli novel SETIA HUJUNG NYAWA & GEMERSIK KALBU .. balik makan .. relax kejap anak cikgu datang pergi litar ,, dok kat litar sampai kol 5 lebih .. sampai umah makan ,, sambung tonton NORA ELENA ( baru habis ) online FB 10 minit .. check apa yang patot , copy story untuk member .. sign in blog > story morry !! okey jap agi nak sambung bace nocvel .. sayang lar .. best sangat .. juz u imagine umur 18 tahun dah kawin d zaman moden nie .. memang tak pelik tapi ada la yang menariknya ,. nak tahu beli la .. ok? tak menarik pom apa yang aku nak kan ?? tapi tue yang sebenarnya aku nak .. dalam kesibukan even penat .. sekelip mata hilang terus masalah .right? kalau boleh terus macam nie pom okey .. tapi sampai bila kan?? *abaikan dulu* skunk about mai dear .. dah putus contact ,, sejak semalam .. normal la tue kan .. *abaikan juga,kalau sayang he will find me* jahat kew ? arh .. juz nak uji dia jew .. tahan tak ngan perangai aku nie ..
LAST >> seth tan pom seth tan larh ..


Lapuk | Baharu