Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



21.1.12 . 9:33 pm
STORY MORRY #3

kelmarin lagi rancang ngan kakak aku nak ke kb, katenyer nak beli buku dengan abg z *pakwe dior* lepas siap tlong ma kat dapur siapkan nasi dagang , kiteorng ke kb ~
chow dulu !!
sempat lagi ~
misha,miera and ayah
nie dekat restoran tue ..
huh ~ nampak tak macam betul/betul kenyang tue .. huhu
lepas makan .. kea kedai kad kahwin ..
haha .. semua pergi tau !!
penuh satu kedai tue ..
kami yang paling kecoh ~
mula/mula pilih yang kaler purple tue .. lepas tue
macam tak cantik ..
last/last pilih yang kaler merah tue ~
bunner pom ada tempah juga //
misha yang kuat pose ~
nampak tak pekerja yang tengah potong kain tue ..
tue la kain kiteorng untk
wedding kak long naty !!
PINKKK
dato saizo and nana
argh .. jeles ~
menyampah !!
aku pom nak pose jgk
sambil/sambil pilih kain ~
ila ,misha , abg z
macam keluaraga bahagia .. kitkit
time untuk tinted fon ..
aku pom dapat jgk !!
free owww ~
tenzzz .. hehe
# .. secara tak kebetulan .. ma and ayah ke kb .. nana and saizo pom ke sana juga .. so, kiteorang berkumpul kat restoran tue la .. best juga makan ramai/ramai .. lepas makan ma and ayah terus balik .. aku,ila,misha n abg z ke gulatis cari kain .. nana n kawan dia pom ke sana juga .. nak cari kain yang sesuai untuk di pakai di wedding kak long nanti.then, aku ,ila ,misha n abg z ke kbm untk cari buku .. // penat !!


Lapuk | Baharu