Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



4.1.12 . 10:10 pm
lagi pelbagainya ..

tak sampai satu jam aku post entry tadi kan ?? dah ada yang baru pulak .. ok ! first pelbagai tadi sal aku dan family .. skun sal aku dan kau (mai dear) .. apasal aku jew yang banyak? dah blog aku !! hehe .. ok! nak ceritanya sal kekecohan kami berdua, topik hangat kami malam nie AUTA .. tetiba je topit tue menjadi tajuk utama MCG kami malam nie .. malam nie saling sakat menyakat sesama sendiri .. takpe la , ada juga kau kan? menyerikan hidup aku nie , yela .. aku nie skunk dah macam pelangi yang dah pudar warna cerianya .. nasib baik sang penyeri membawa pencil warna datang nak colour kehidupan aku nie, kasi nampak ceria kembali .. hoho // berbagai/bagai la pula.. ada bakat tak nak jadi penulis cerpen kew / novel kew / puisi kew ?? apa/apa pom biarkan takdir yang bagi jawapannya .. tapi usaha dan keyakinan aset penting tau .. // peace!

Lapuk | Baharu