Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



22.1.12 . 10:03 pm
GEMERSIK KALBU

ACTUALLY .. dah 2 / 3 hari lepas habis bace .. skunk baru berkesempatan nak berceloteh .. paham/paham jela .. i nie minah becok cikit .. tak boleh ada story i akan sumbat dalam nie .. biar pecah !! hehe .. back to the title >> novel gemersik kalbu nie dah di drama kan di TV3 .. memang best .. walaupom agak laen sedikit ceritanya .. mungkin bertambah best kew .. okey juga cam tue kan ?? sipnopsis nya begini >> ana dah kematian pakwe yang d sayangi .. > ada seorang mamat playboy / kaki botol .. syok kat ana .. macam/macam cara mamat tue tackle .. tapi ana still taknak .. sampai la mamat tue buat rancangan > kononnya dia dah ehem/ehem kan pompuan tue > mamat tue cakap kena kawin lau takut si ana tue mengandung .. ana terima jela .. dalam perkahwinan tue banyak juga yang terjadi .. ada romantik / sedih / lawak .. last/last heppy ending juga ~ together bersama .. hehe // lam drama laen sikit jalan ceritanya ..


Lapuk | Baharu