Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



1.1.12 . 11:55 pm
AKU CEMBURU DENGAN KAU !!

Erm .. sebenarnya aku dah landing prepare untuk tidor ,, awal cikit la malam nie .. tak de mood nak buat pape pom .. bukan sebab ada masalah baru kew .. tapi sebab banyak sangat fikir // aku ngan dia (my dear) ada mcg , kejap jew sebab sakit hati sangat/sangat ,dia tak de contact aku pom .. dalam seminggu nie jarang sangat kita orang berhubung .. time aku ada masalah memang susah la nak luahkan isi hati aku nie , nak share masalah nie ngan dia .. yela , dia buzy ngan family dia dan ngan kengkawan dia lagi .. saat/saat aku perlukan teman untuk berkongsi kesedihan nie .. dia selalu jew sibuk , then .. lepas dia betul/betul ada masa ,, mood aku dah hilang terus nak story kat dia .. boleh di kataka dah basi , so, buat apa nak cerita ,kan ? tadi dia sempat gtau dia macam tak berguna langsung ibarat cam patung .. semua masalah aku tak cerita kat dia .. sorry ! bukan taknak gtau tapi sedih sangat sebab time betul/betul tengah stress ,, mana kau ? mana kau teman untuk aku kongsi semua masalah aku , bertemankan airmata // OKEY !! aku betul/betul cemburu ngan kau .. sebab kau ngan family dan member/member kau macam tak de masalah pom .. happy jew .. serta/merta aku malu nak share semua masalah aku .. KELUARGA BAHAGIA / tue yang selalu aku kaitkan dengan kau .. betul/betul cemburu ngan kehidupan kau !! (sempat skodeng fb kau ,tengok gmbar baru umi kau upload santai bersama keluarga.jeles )
##hehe ,, sedikit emo skit malam nie .. tapi tak dapat nak simpan lagi , best la ada teman macam kau !!


Lapuk | Baharu