Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



30.1.12 . 12:52 am
AJL vs CERAMAH ?

menjadi cerita hangat buat MALAYSIA .. AJL > kegilaan anak/anak muda mcam aku .. bagi yang dah tua dan masih tak sedar diri pom still tengok .. masih tak puas enjoy ? apa/apa pom semua ada hak masing/masing .. entry aku kali nie rasenya lebih panjang mengenai AJL berbanding CERAMAH USTAZ IDRUS .. kenapa ? hanya 1o minit aku tengok CERAMAH .. selebihnya .. AJL .. jiwa remaja .. well //
.
. aku tengok bukan dari pemandangan yang kosong .. ada nilainya juga .. dalam fesbok , twitter n blog .. tak habis/habis story sal nie .. HAFIZ ~ dengan baju harga 9 ringgit 90 sen .. seluar 15 ringgit *konon* dapat 45k ~ mana pergi baju mengerlip 1ok .. ? buat tue buat nie bagai nak mampos .. tapi apa pom takde .. betul la kata/kata orang .. apa ad pada harta ? contoh depan mata dh ad kan ? apasal nak kutuk2 najwa latif ? dia baru 16tahun .. kalau aku jadi dia .. aku tak akan malu lar .. yuna dua lagu pom tak dapat .. kalau yang tue aku malu .. dan yang lain/lain .. pelik .. takde pula nak kata artis yang tak dapat apa/apa pom .. padahal semua dah lama dalam bidang nie .. walaupom aku tak berape minat sangat ngan najwa latif tue .. lagu dia semua aku layan ,, dah jiwa kiteorang .. aku sendiri pom tak kisah lau mak aku dok layan fauziah latif .. dah tue jiwa dia .. so, masing/masing ada hak ? gunakan hak untuk berfikir ~ alyah .. huh ! itu baru kejutan namanya .. nie tak .. kate kat orang ada kejutan .. tapi dah bocor .. adakah itu masih kejutan ? .. walaupom dah bukan kejutan sangat .. tapi power la juga .. selalu buat benda yang orang lain tak buat .. okey la to faizal tahir ~ aizat takde rezeki malam nie .. tapi aku suka pelukis pasir tadi .. sbb aku tak pernah tengok .. dan untuk kali pertama aku tengok .. wow ! unik .. aku suka ~ projeck pistol .. lagu dia enjoy .. tapi ntah pape la, bagi kau tak layak masuk AJL ~ atilia,monoloque,ana,altimate and uncle meor .. hilang boring tengok persembahan diorang .. tapi takde isi .. haha ! macam/macam diorang buat .. aku anggap itu juz persembahan untuk mereka yang ingin santai/santai .. tak lebih ~ umum > tak payah la nak suh al-fatihah .. tapi dok nyanyi jugak .. adoi ,, terpesong akidah .. itu pndapat aku .. ada yang tertinggal lagi ? tengok sape suh jadi artis .. kang dah kena !! semua ada kekurangan dan kelebihan .. mana ada yang sempurna .. ? . aku tengok on9 ustaz idrus ceramah tadi .. tapi kejap jew .. dah memang beria/ia nak tengok AJL .. *turut nafsu* tambah pula line slow .. dalam masa 10 minit tadi .. ada juga ilmu aku dapat .. ustaz cakap .. sal sanggul pompuan .. yela .. skunk kan dah ramai orang pakai sanggul yang meyerupai bonggol unta like yuna tadi .. sebenarnya tak bau syurga .. *aku langsung tak berminat ngan trend tue/tak cantik pom* pelbagai kita dapat tahu dalam satu hari .. ada baik .. ada buruk .. .
. # ,, time aku enjoy layan AJL > nenek aku and mak aku dok mengaji .. nasib baik diorang tak macam orang tua tak sedar diri .. . okey ~ yang baik semua datang dari DIA yang bagi kelebihan .. then .. yang buruk tue dari diri aku sendiri .. ini hak aku untuk berbicara !


Lapuk | Baharu