Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



31.1.12 . 12:00 pm
30 JAN 2012

. bangun tidor tadi sakit betul tekak aku .. nak bangun pom rasa tak larat .. pening kepala .. dah nak demam rasenya >> tapi terpksa jugak bangun untuk ke litar .. nasib baek kat litar kepala dah tak pening .. cuma batuk jew sikit .. .
. DIA > cantik kan ? gorjess .. menawan // tapi aku lebih tertarik ngan sifat dia lepas baca sikit/sikit mengenai dia lam majalah REMAJA, .. PEREMPUAN > suka sangant ngan namanya BUNGA .. tapi dia tidak .. langsung tak suka bunga .. pelik kan ? dia nie aku tengok simple but owesome !! start minat masa dia berlakon drama KERANAMU LAILA kat tv3 .. lepas tue skunk VANILLA COKELAT pulak .. dah cerita tue romantik .. SOFIYYAH tak tengok .. :(


Lapuk | Baharu