Amalin Mohd
Luahan hati tanpa pena.


Hamba Allah


kenal dulu. baru kritik.
adilkan ?!

Cari Aku

Instagram : AmalinMohd
Facebook
Twitter
Tumblr
FormSpring
Ask.fm
Nyawa
.




Buah Hati



30.12.11 . 11:25 pm
kehidupan ?

la la la // FACEBOOK .. TWITTER .. SKYPE .. YAHOO ! MESSENGER .. dan lain lain ~ so .. boring la .. ok .. mula/mula dapat memang terangau la kejap jew .. lepas tue terus hilang rase angau tue kan .. hary/hary buat benda sama jew .. naik muak ,kan ? tapi bila betul/betul bosan sangat/sangat cari la juga lepaskan kebosanan plus isi masa terluang .. hah ! tapi BLOG tak macam tue ..sebab hari/hari buat benda yang berlainan ..cth :: yela ,, kite dalam kehidupan nie macam/macam jadi kan? so , kat makhluk yang tak berjiwa dan berperasaan nie la ..tempat untuk luahkan segala/galanya (bagi diri aku la ..orang len ..ntah ) .. ad jew pape yang jadi ofcoz cari benda nie .. teman yang setia untuk di temui kan .. sign in jew terus ada kan .. tapi kehidupan tak macam nie ..yela,MANUSIA ,,Tuhan tak jadikan perfect 100% ,,btol tak ? so, hari/hari dalam kehidupan kita pasti ada yang tak kena ,,right? BUKAN KEHIDUPAN NAMANYA KALAU TAKDE MASALAH still ingat lagi ayat power tue .. yang sedikit sebanyak buat aku sabar mengharungi kehidupan .. sifat manusia yang semula jadi mintak maaf time raya .. exam dan lain lain .. kadang/kadang time terdesak pom ada juga kan .. buat salah then mintak maaf .. normal kehidupan .. saling iri hati .. meluat .. sakit hati .. salah faham .. tapi kalau benda/benda tue tak ada .. boring juga kan kehidupan nie // time benda/benda tue jadi la sebenarnya mematang kan kita / membuat kita kenal erti kehidupan / membuat kita lebih bijak mengatur kehidupan .. budak darjah 1 boleh cari rezeki untuk sara keluarga ,,sebab masalah yang di tanggung oleh kehidupannya mematangkan diri dia sendiri untuk yang terbaik .. pelikkan graduan universiti pom jarang macam tue kan .. sebab dia tidak mengalami masalah yang sukar dalam kehidupan dia .. hah ! itulah DUNIA .. dan juga itulah sifat manusia .. jadi sebenarnya MASALAH itu sendiri ilmu yang datang untuk kita kenal erti kehidupan yang sebenar .. (ilmu percuma rugikan lau tak dapat) .. // done.

Lapuk | Baharu